Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018warning Νέα - Ανακοινώσεις
  • «Ενημερώνουμε τους υποψηφίους για εισαγωγή στο ΠΜΣ στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική για το ακαδ. έτος 2018-19, ότι το νέο πρόγραμμα σπουδών του ΠΜΣ έλαβε έγκριση από το Υπουργείο Παιδείας (Αρ.Πρωτ: 115609/Ζ1-9/7/2018 σχετικό έγγραφο) σύμφωνα με τις διατάξεις και τις προϋποθέσεις του Ν. 4485/2017. Η ιστοσελίδα του ΠΜΣ έχει ενημερωθεί με το νέο πρόγραμμα σπουδών και τα νέα δίδακτρα που θα ισχύσουν κατά το ακαδ. έτος 2018-19.»
    Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε.Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του σχετικού portal του πανεπιστημίου https://e-graduate.applications.aueb.gr/, ενώ όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται σε έντυπη μορφή στη γραμματεία του ΠΜΣ ή θα αποστέλλονται ταχυδρομικά.
Το Τμήμα ΛΟΧΡΗ υποστηρίζει το Συνέδριο του HACFE

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υποστηρίζει το Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτου κατά της Απάτης, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής την Παρασκευή 4 Μαϊου 2018. Το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης είναι παράρτημα του διεθνούς Association of Certified Fraud Examiners, το οποίο λειτουργεί από το 1988 με έδρα το Austin (Texas) και αποτελεί τον μεγαλύτερο διεθνή οργανισμό κατά της απάτης με περισσότερα από 85.000 μέλη παγκοσμίως

 Ειδικά για τους φοιτητές, το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης προσφέρει τη δυνατοτήτα να παρακολουθήσουν δωρεάν τις παρουσιάσεις του συνεδρίου μέσω live streaming από ειδική αίθουσα, που θα παραχωρήσει η ελεγκτική εταιρεία Deloitte. Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την κα Αντιγόνη Ζορμπά είτε τηλεφωνικά (τηλ. επικοινωνίας: 210 7289000) είτε μέσω e-mail (a.zorbas@tsomokos.gr). Συνημμένα μπορείτε να βρείτε το poster του συνεδρίου, που απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Ελληνικών πανεπιστημίων.

 

Εκδότης: Γραμματεία
Ημ/νια Δημοσίευσης: 26/4/2018 9:58:33 πμ